Prv než spustia výrobu svetoznámeho syra podľa talianskej receptúry naplno, chcú si v Milsy overiť, či ich výrobky budú zodpovedať požiadavkám odberateľov na kvalitu výrobkov a zosúladiť novú výrobu s jestvujúcou. Projekt mozzarella sa rozbieha v spolupráci s talianskou spoločnosťou Galbani a nová linka by mala začať pracovať naplno vo februári. Ešte v septembri začali bánovskí mliekari rozširovať vo vlastnom areáli výrobné priestory, pretože pripravujú 50-percentné rozšírenie výrobných kapacít a tiež prijať 50 nových zamestnancov, čím sa zvýši počet osôb pracujúcich v Milsy na šesťsto. Nové výrobné zariadenie a noví ľudia by mali vyrobiť za rok 6-tisíc ton obľúbeného talianskeho syra, čiže viac ako jeden kilogram na obyvateľa Slovenska. Nemusíme sa však obávať prebytku tejto syrárskej špeciality na domácom trhu, lebo výrobca ráta s prevažným predajom na export.