Streda, 18. júl, 2018 | Meniny má Kamila

T – bone už nie je iba šťavnatý steak...

Štvrtkový večer 8. februára patril výlučne Tublatanke – konkrétne jej basgitaristovi Jurajovi Toporovi, ktorý sa v spomínaný deň stal po prvýkrát hostiteľom vo svojej reštaurácii T – bone nachádzajúcej sa v komplexe za radnicou v Topoľčanoch. Juraja prišl

Peter Justin Topoľský, Salco, Dušan Antalík s manželkou, podnikatelia z regiónu, primátor Topoľčian Peter Baláž i ďalší hostia prijali pozvanie Juraja Topora na otvorenie reštaurácie
T – bone, ktorou si vraj Juraj splnil svoj dávny sen. „Prajem si, aby reštaurácia robila ľuďom dobre a aby od nás odtiaľto odchádzali s výnimočnými kulinárskymi zážitkami,“ prezradil nám Juraj. A aby nezostalo iba pri rečiach, našiel kuchára (Braňa Slávku), ktorý pracoval štyri roky vo Viedni a robí údajne výborné viedenské rezne, no na recept uvalil prísne embargo – neprezradil ho ani Toporovi. „Budeme ich podávať v reštaurácii, treba len prísť,“ dodáva na margo šťavnatých rezňov Juraj, ktorý s Tublatankou precestoval pol sveta a svoje gurmánske postrehy chce zužitkovať teraz ako majiteľ reštaurácie. „Chceme byť originálni, preto budeme ponúkať prvky americkej, talianskej, maďarskej, francúzskej či stredomorskej kuchyne. Samozrejme, nebudú chýbať ani české a slovenské jedlá. Jedálny lístok budeme obmieňať a zameriame sa najmä na obedové menu. Jedlo bude výdatné a pripravené z kvalitných surovín. Pre „fajnšmekrov“ budeme mať v ponuke špeciality s väčšou gramážou ako napríklad T – bone steak, čiže mäso s kosťou v tvare T, ktoré mne veľmi chutí. Okrem obedov budeme pripravovať aj raňajky a chystáme sa robiť ketering – zabezpečíme záujemcom oslavy a podobné rodinné či menšie spoločenské udalosti v domácom prostredí takpovediac na kľúč.“ Boli sme zvedaví, či členovia Tublatanky budú mať v reštaurácii otvorený účet. „Kamaráti buďme, ale dlhy si plaťme... (smiech) V každom prípade kamarátov vždy rád pohostím, Maťo je jeden z najlepších ľudí, akých poznám, veľa mi pomohol a niekam ma dostal, preto mu to rád vrátim trebárs aj takýmto spôsobom.“
O Jurajovi idú chýry, že je najlepším kuchárom medzi muzikantmi. „Hovorí sa to o mne, ale je pravda, že som aj veľký gurmán,“ komentuje svoje kuchárske danosti Juraj Topor. A čo odkazuje konkurencii? „Konkurencia je veľmi dôležitá a som rád, že existuje. Držím jej palce!"

Článok pokračuje pod video reklamou

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Inzercia - Tlačové správy

  1. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  2. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  4. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  5. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  6. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  7. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  10. Volkswagen Golf GTI TCR naživo na Slovakia Ringu!
  1. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  2. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  3. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  4. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  5. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  6. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  7. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  8. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  9. Salón architektov A0 – Coneco 2018
  10. Záhradný nábytok: aký materiál je najlepší?
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 21 005
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 15 825
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 14 785
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 11 178
  5. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 8 602
  6. Ulovte si last minute dovolenku so zľavou do 70% 5 259
  7. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 4 324
  8. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 3 397
  9. Iná tvár Mexika: Nocovanie s Indiánmi, dobrodružstvo v džungli 2 284
  10. Volkswagen Golf GTI TCR naživo na Slovakia Ringu! 2 117

Hlavné správy z MY Topoľčany

Okresný úrad Trenčín pri povolení skládky v Partizánskom porušil zákon

Obyvatelia lokality sa obávajú zvýšenej prašnosti, ktorú spôsobia nákladné automobily.

Firmám chýbajú najmä tradiční remeselníci

Budúci rok môžeme očakávať vyšší príliv pracovnej sily zo zahraničia.

Obchod s drevom zažíva turbulentné obdobie

Po rokoch, keď časť drevárskych firiem poukazovala na nedostatok dreva od štátnych lesov pre svoje prevádzky, sa v poslednom čase situácia obrátila.

Mesto zakúpilo druhý defibrilátor, nachádza sa na kúpalisku

Samospráva Partizánskeho zakúpila laický defibrilátor.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Zomrel známy horský záchranár Rudolf Chalupek

Rodák z Nemiec pri Banskej Bystrici pomohol na horách mnohým ľuďom v ťažkých situáciách. Odišiel do večnosti vo veku nedožitých 35 rokov.

Liptáci majú na námestí starú lanovku z Chopku

Jediným mestom s lanovkou priamo v centre je Liptovský Mikuláš. Okamžite sa z nej stala pútavá atrakcia námestia.

Koše na papier v Martine zamkli, kradlo sa z nich

​​​​​​​Kontajnery na separovanie papiera sa v Martine stali terčom zlodejov. Ich uzamknutie teraz ľuďom trošku komplikuje vhadzovanie kartónov dovnútra, a tak niektoré z košov už našli zničené.

Vybrali SME

Už ste čítali?